/ Media - De Potter Schaijk

Café Feesterij De Potter wint Zilveren Tapknop

1 Afbeelding
Café Feesterij De Potter behoort tot de beste biertappers van Brabant. De Schaijkse horecazaak is namelijk winnaar geworden van de Zilveren Tapknop 2013. Pieter Billiau van Heineken Nederland reikte de bijzondere onderscheiding zaterdag uit aan Theo en Petra Potjes, de uitbaters van het café aan de Schutsboomstraat. Met het winnen van de prijs behoort De Potter tot de drie beste horecazaken van Brabant. De Gouden Tapknop ging naar De Twee Linden uit Beneden Leeuwen en Ons Café uit Esch ging met de Bronzen Tapknop naar huis. De drie winnaars dingen tijdens de landelijke finale tevens mee in de strijd om het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust.

Lees meer en bron: http://www.arenalokaal.nl/.../cafe-feesterij-de-potter-wint-zilveren-tapknop.html

1100 fietsers rijden kersttocht Ons Verzet

1 Afbeelding
Na een laatste inspectie van de route op zondag 22 december met zo’n beetje alle route-uitzetters werd op tweede kerstdag 2013 de Kerstveldfietstocht gehouden. Met prima fietsweer wisten vele ATB-ers de weg naar Schaijk weer te vinden, zowel per auto als op de tweewieler arriveerden grote groepen bij De Potter om in te schrijven.

Lees meer en bron: http://www.deomroeper.nl/sport/1100-fietsers-rijden-kersttocht-ons-verzet/

'Wij willen de kermis nieuw leven in blazen'

De Schaijkse kermis is volgens veel inwoners van het dorp al jaren geen hoogtepunt meer. Als het aan Theo Potjes ligt gaat daar dit jaar verandering in komen. Samen met enkele anderen heeft de horeca-ondernemer een tweedaags programma van formaat samengesteld voor zaterdag 11 en zondag 12 augustus op feestterrein De Potter. “Hiermee zetten we de kermis in één klap weer op de kaart.”

Lees meer en bron: http://www.arenalokaal.nl/nieuws/schaijk/10778-wij-willen-de-kermis-nieuw-leven-in-blazen.html