• slide
  • slideArrangementen
De Maashorst Minigolf

Verscholen tussen het natuurgebied De Maashorst en Herpenduin ligt de prachtig aangelegde avonturen minigolfbaan. Deze karaktervolle en zorgvuldig aangelegde avonturen minigolfbaan telt maar liefst 18 holes de afstanden variëren van 10 tot 20 meter, waarin het aangenaam toeven is. Deze unieke minigolfbaan waarvan er in heel Nederland nog geen zijn, is ideaal voor een heerlijk dagje uit.

Ook hebben ze een mooie goed verzorgde 18 holes midgetgolfbaan. Het verschil hierin is de afstand van de baan en het is meer geschikt voor kleine kinderen. Ook hebben ze nog een PITPATbaan/biljardgolf dit bestaat uit 18 tafels die allemaal voorzien zijn van een opslagpunt, verschillende hindernissen en een hole. De tafels zijn 3 meter lang en worden bespeeld met een biljartkeu.

Diner bij restaurant de Potter in Schaijk

3 gangen menu ala carte

Tarieven
Avonturen Minigolf + ala carte:
Volwassenen en kinderen boven de 11 jaar €38,95 p.p.

Midgetgolf of Pitpat/ Biljardgolf + ala carte:
Volwassenen en kinderen boven de 11 jaar €35,50 p.p.

Inbegrepen:
- Rondje avonturen minigolf, midgetgolf of pitpat/biljardgolf
- 3 gangen menu bestaand uit:

Voorgerecht keuze uit: Tomatensoep, Tom ka kai soep, dagsoep. (inclusief brood met diverse dips)

Hoofdgerecht keuze uit: Kipsaté spies, buikspek, runderstoofpotje, vega tandoori, vis duo, potterburger, vega burger.

Nagerecht potters proeverij: bolletje ijs, bastogne parfait, créme brûlée.

Dit uitje is zeer geschikt voor iedereen die van een uitdaging houdt.

Reserveer snel via: www.demaashorstminigolf.nlBike Adventure

Ben je op zoek naar een origineel en uitdagend uitje? Bezoek dan Bike Adventure in Herpen.

Zij verzorgen voor allerlei originele activiteiten voor alle leeftijden en verschillende thema's, zoals spannende speurtochten, een crime oplossen, competitie speltochten, Expeditie Robinson of een themaspelshow. Bike Adventure staat garant voor een leuk dagje uit in de landelijke omgeving van De Maashorst. Dit kan je beleven met fiets, step, mountainbike of wandelend dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De gastheer ontvangst jullie graag op de avontuurlijke recreatie ranch. Alle activiteiten zijn incl. koffie/thee en iets lekkers en bij terugkomst een drankje. De prijzen variëren tussen de € 10.00 - 17.50 p.p.

Wij hebben samen met Bike Adventure een arrangement samengesteld voor een heerlijk dagje uit. Zo kun je na je bezoek bij Bike Adventure heerlijk komen genieten van een 3-gangen diner bij de Potter voor slechts €24,50. Bekijk hier de menukaart.


Website: www.bikeadventure.nl


Fluisterstep huren

Fluistersteps verhuurd 100% elektrische fluistersteps. De step doet je eerder denken aan een scooter dan aan een step omdat je erop zit. Ze rijden zeer comfortabel en hebben stoere brede banden waardoor je een goede wegligging hebt.

Wij hebben samen met Fluistersteps een arrangement samengesteld voor een heerlijk dagje uit. Zo kun je na je bezoek bij Fluistersteps heerlijk komen genieten van een 3-gangen diner bij de Potter voor slechts €24,50. Bekijk hier de menukaart.


Dit uitje is zeer geschikt voor iedereen die van een uitdaging houdt.

Website: www.fluistersteps.nl