• slide
  • slideZalen
Algemeen

Met de nieuwbouw in 2019 kreeg De Potter de kans om de nieuwe zaal volledig af te stemmen op de wensen en ervaringen die zijn opgedaan in de succesvolle jaren daarvoor. De juiste indeling, akoestiek, moderne faciliteiten en dynamiek zorgen ervoor dat de zaal zich leent voor ieder soort activiteit. Heeft u een bijzonder idee? Aarzel dan niet! De mogelijkheden zijn namelijk oneindig bij de Potter, of zoals de familie Potjes het zelf omschrijft: “Jullie wens is onze uitdaging!”


Groepsdiner

Iets te vieren, herinneren of simpelweg zin in een lekkere maaltijd met een groot gezelschap? Dan ben je bij De Potter aan het juiste adres. In onze sfeervolle zaal en het restaurant bieden wij diverse mogelijkheden voor een groepsdiner, -brunch of -lunch. Een vooraf samengesteld menu of à la carte behoren tot de opties, maar De Potter staat uiteraard ook open voor andere wensen.


Uitvaart

Uitvaarten, condoleances en koffietafels behoren al jarenlang tot de mogelijkheden bij De Potter. Wij zorgen hierbij voor een bijzonder afscheid, met een setting die volledig wordt afgestemd op de wensen van de nabestaanden.


Alle soorten vieringen

Bruiloften

De mooiste dag van je leven beleef je bij ons! Dankzij de ervaring van talloze bruiloften weet De Potter en haar personeel uitstekend wat er komt kijken bij de organisatie van een prachtige dag als deze, daarom nemen we graag de zorg van het juiste feest uit handen!

Vijftig jarig huwelijk

Een bijzondere mijlpaal verdient een bijzondere viering. De Potter biedt daarom diverse mogelijkheden tot de viering van een jubileumhuwelijk. Van een feest met dansvloer tot een dinerparty, ook hier geldt dat alles kan worden toegespitst op de wensen van de gast.

Babyshower

De Potter gaat graag mee met de tijd en biedt sinds de babyshower zijn intrede heeft gedaan in onze samenleving al regelmatig plaats aan dit unieke moment voor aanstaande ouders en andere familieleden.